Creole Style Jambalaya

Creole Style Jambalaya

4.7 78 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • white onions cut into pieces
    8 oz
  • green bell pepper cut into pieces
    4 oz
  • celery cut into pieces
    4 oz
  • vegetable oil divided
    1 oz
  • garlic clove
    1
  • chicken thighs, boneless and skinless cubed
    8 ½ oz
  • andouille sausage cut into half-moons (½ in.)
    8 oz
  • tomato paste
    1 tsp
  • hot sauce to taste
    1 - 2 tsp
  • dried basil
    1 tsp
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried thyme
    1 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ¼ tsp
  • long-grain white rice
    6 ½ oz
  • chicken stock
    13 oz
  • crushed tomatoes
    6 oz
  • large shrimp, raw, peeled, deveined
    12 oz
  • green onions sliced to serve
    2 - 3

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1517.6 mg
Protein 37.1 g
Kalorie 2442.8 kJ / 583.9 kcal
Tuk 25.2 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 5.8 g
Sacharidy 53.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...