Kompatibilní verze
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
400
g di filetto di pesce persico, con la pelle (4 filetti, 1 cm di spessore)
nebo 400 g di filetto di trota con la pelle (4 filetti, 1 cm di spessore) -
1 ½
cucchiaio di salsa di pesce (20 g)
nebo 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati -
2
cucchiaini di olio di sesamo tostato (10 g)
nebo 20 g di olio extravergine di oliva - 7 - 8 rametti di aneto fresco, le foglioline
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza e il succo
- 500 g di acqua
-
600 - 700
g di chicchi di mais, freschi (5-6 pannocchie)
nebo 600 - 700 g di mais dolce in scatola, scolato - 2 cucchiaino di sale
- 400 g di verdure miste, a rondelle (5 mm) o a cubetti (carote, broccoli, cavolfiore)
- 40 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1461 kJ / 350 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Seppie con i piselli
35 Min
Polpette al sugo
45min
Biscotti al burro
50min
Orata al sale
40min
Dado vegetale
1h
Tajini di rana pescatrice con limone sotto sale
Pas d’évaluation
Petto di pollo e zucchine
50min
Verdure al vapore
20 min
Torta di spinaci e carote al vapore
Pas d’évaluation
Orata in crosta di sale
35 Min
Insalata di patate
1 godz. 5 min