Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate (volitelně)
- 3 spicchi di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (o 2 piccoli)
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di acqua
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2237.2 kJ / 534.8 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 79.4 g
- Tuk
- 21.2 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto alla genovese
10 min
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Purè di patate
45min
Impasto per pizza
1h
Cottura della pasta
25min
Tiramisù
5 godz. 40 min
Crema al caffè
15min
Pesto alla genovese
20min
Pasta e piselli
35min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Spumone al caffè
15min
Insalata di couscous
50 min