Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
nebo 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (volitelně)
- 20 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Purè di patate
45min
Tiramisù
5h 40min
Ciambella al limone
2j
Ciambellone veloce allo yogurt
1u. 40min
Crêpes
1h 15min
Spigole all'acqua pazza
30min
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Pasta e piselli
35min
Pizza alla marinara
1h 35min
Torta salata con pollo e pere
Žádné hodnocení
Impasto per pizza
1h
Gattò di patate
1h 30min