Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di Provolone a pezzi (3-4 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera a pezzi (3-4 cm)
- 40 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
-
150
g di salame napoletano a cubetti
nebo 150 g di prosciutto cotto a cubetti - 2 uova sode, sbucciate e a fette (volitelně)
- 20 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 2062 kJ / 493 kcal
- Protein
- 30.6 g
- Sacharidy
- 34.9 g
- Tuk
- 26.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Danubio dolce
3h 25min
Torta della nonna
4h
Rotolo al prosciutto e formaggio
55 min
Calzone
2h 50min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Crêpes
1 godz. 20 min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Impasto per pizza
1h