Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di scalogno
- 280 g di salsiccia cruda, spellata e a pezzi (2-3 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe, macinato fresco
- 70 g di funghi misti secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 600 g di acqua
- 350 g di pasta secca, tipo tortiglioni di ottima qualità
- 50 g di panna da cucina
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Parmigiana di melanzane
2 godz.
Tagliatelle ai funghi
1h
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Fusilli alle cozze piccanti
Žádné hodnocení
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Penne al tonno
35min
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min