Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (solo la parte colorata)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso senza semi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di scampi puliti (peso da interi 800 g circa)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 160 g di pasta secca tipo linguine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2711 kJ / 648 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo con burro agli agrumi
50min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Zuppa di pesce misto
40min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Tagliatelle ai funghi
1u.
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30min
Penne con le cozze
Žádné hodnocení
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1u.
Calzoni vegetariani
1h 50min
Risotto ai frutti di mare
1h 15min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1 Std. 5 Min