Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g olive oil
- 600 g pork, boneless, cut into cubes (6 cm x 4 cm)
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 150 g brown onion, cut into wedges
- 200 g ripe tomatoes, cut into pieces
- 20 - 30 g pickled jalapeño chillies or 1-2 fresh chillies, deseeded and cut into slices
- 120 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 120 g green capsicum, deseeded and cut into pieces (2 cm)
- 250 g canned black beans, drained (250 g is drained weight)
- 30 g tomato paste
- 100 g water
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 avocados, flesh only
- 6 corn tortillas
- 100 g sour cream
- 4 tbsp fresh coriander, leaves only
- 1 lime, cut in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2149.2 kJ / 511.7 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 38.1 g
- Tuk
- 24.2 g
- Nasycený tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 10.5 g
- Sodík
- 799.4 mg
Alternativní recepty
Beef tacos
25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Beef fajitas
30 min
Hoisin pork bowl
30 min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 min
Quick gyros with tzatziki
30 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chicken picadillo cups
40 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6,Mark Southon)
4 godz. 35 min
Pulled pork burger
5 godz.
Beef brisket chilli con carne
7 Std.