Kompatibilní verze
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Watercress and mint pesto
- 120 g extra virgin olive oil
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve
- 2 garlic cloves
- 20 g freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)
- 50 g raw unsalted cashews
- 100 g watercress, trimmed, leaves and soft stalks only
- 30 g fresh mint, leaves only
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Lamb ragù
- 20 g olive oil
- 5 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into wedges
- 60 g pancetta, cut into pieces
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 100 g red wine
- 400 g canned crushed tomatoes
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 2-3 cm)
- 40 g salted butter
- cooked pasta of choice, to serve (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3749.2 kJ / 892.7 kcal
- Protein
- 60.8 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 66.7 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 1940.6 mg
Alternativní recepty
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Sticky chicken
24 Std. 35 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chunky bolognese
50 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Beef fajitas
30 min
Chicken teriyaki
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min