Zařízení & příslušenství
Veganer Nudelsalat
Příprava 20min.
Celkový 35min.
10 Portionen
Suroviny
-
Farfalle vegan500 g
-
Öl neutral270 g
-
Sojadrink ungesüßt200 g
-
Zitronensaft20 g
-
Agavendicksaft1 TL
-
Senf vegan30 g
-
süßer Senf vegan30 g
-
gemischte Kräuter, tiefgefroren3 EL
-
Knoblauch, gemahlen1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zwiebeln halbiert2
-
Knoblauchzehe1
-
Brokkoliröschen200 g
-
rote Paprika in Stücken1
-
Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft1 Dose
-
Tomaten geviertelt, entkernt2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
9 g
Kalorie
2002 kJ /
478 kcal
Tuk
29 g
Vláknina
4.9 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 4/2019
44 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Chili sin Carne
1hod.
Veganes "Thunfisch" Baguette
15min.
Vegane Bolognese
50min.
Veganer Marmorkuchen
1hod. 20min.
Veganes Zaziki mit Dampfgemüse
40min.
Veganer Kirsch-Käsekuchen
5hod.
Vegane Donauwellen
4hod. 15min.
Espresso-Mandel-Veganisu
6hod.
Vegane Mac and Cheese
1hod.
Vegane Eierspeise
10min.
Waffeln mit Erdbeerragout (vegan)
35min.
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkohl
2hod. 20min.