Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
麵糊
- 220 克 低筋麵粉
- 50 克 糯米粉
- 2 顆 蛋
- 160 克 牛奶
- 1 茶匙 鹽
- 100 克 蔥, 切段(約5公分)
- 140 克 花枝, 切條
- 80 克 蝦仁, 去腸泥洗淨
- 100 克 泡菜, 切條
- 20 克 新鮮紅辣椒, 去籽,斜切薄片
- 20 克 新鮮青辣椒, 去籽,斜切薄片 (volitelně)
沾醬
- 2 大匙 醬油
- ½ 茶匙 烏醋
- ½ 茶匙 糖
- 1 大匙 新鮮辣椒, 切片
- ½ 茶匙 蒜頭, 切片
煎餅
- 3 大匙 油
- 3 茶匙 香油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1068 kJ / 255 kcal
- Protein
- 10.466 g
- Sacharidy
- 29.529 g
- Tuk
- 10.389 g
- Vláknina
- 1.08 g