Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 120 g Lauch, in Stücken
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 600 g gemischtes Gemüse (z. B. Kartoffeln, Möhren, Zucchini, Staudensellerie, Tomaten, Mangold, Bohnen, Kürbis), in Stücken
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 2 Gemüsebouillonwürfel - 1 TL Salz
- 120 g Pasta getrocknet, Sorte Ditalini Rigati, klein (z.B. Ditalini)
- 6 TL Olivenöl
- 6 Basilikumblatt, frisch
- 6 - 12 TL Parmesan, gerieben zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Orientalische Linsensuppe
30 Min
Polenta
30 Min
Bündner Gerstensuppe
55 min
Polenta
1 Std.
Gemüseeintopf
45 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Klassische Lasagne
2h 5 min
Gerstensuppe
1 godz. 20 min
Bündner Gerstensuppe
1 Std. 15 Min