
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Dille, frisch
- 20 g Petersilienblätter
- 40 - 50 g Apfelessig
- 80 g körniger Senf
- 3 Schweinekoteletts (à ca. 180 g), 1,5 cm dick
- Wasser bis zur Maximummarkierung
-
30
g Zitronensaft
nebo 1 gestr. TL Zitronensäure (siehe Tipp) - 80 g Knollensellerie geschält
- 150 g grüne Äpfel je nach Größe, entkernt
- 150 g Chicorée
- 40 g Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 449 kcal / 1878 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Sodík
- 488 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschragout mit cremiger Polenta
2hod. 20min
Mayonnaise
5min
Forellenpäckchen auf Schmorgurken
45min
Kochsalami
20hod. 30min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2hod. 20min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2hod. 25min
BBQ Schweinefilet sous-vide koreanische Art
4hod. 50min
Steirisches Krenfleisch
2hod. 45min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1hod.
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2hod. 30min
Tafelspitz mit Semmelkren
1hod. 20min
Rinderkraftsuppe (aus Suppenfleisch)
3hod. 45min