Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 ½ TL Salz
- 20 g Dille, frisch
- 20 g Petersilienblätter
- 40 - 50 g Apfelessig
- 80 g körniger Senf
- 3 Schweinekoteletts (à ca. 180 g), 1,5 cm dick
- Wasser bis zur Maximummarkierung
- 30 g Zitronensaft
- 80 g Knollensellerie, geschält
- 150 g grüne Äpfel, je nach Größe, entkernt
- 150 g Chicorée
- 40 g Sauerrahm
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1878 kJ / 449 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Tatare
15min
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 Std.
Schweinekoteletts sous-vide, karamellisierte Birnen und Schokoladensauce
3hod.
French Dressing
5min
Sous-vide Schweinsbäckchen in Rotwein
8 Std. 45 Min
Grüne Pfeffersauce
20min
Flanksteaks sous-vide kantonesische Art mit Tomaten und Zwiebeln
2 Std. 25 Min
Altbayerischer Leberkäse
25 Std. 5 Min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1 Std. 15 Min
Rindsgulasch klassisch
3 Std. 20 Min
Glasierte Babykarotten
25min
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 Std. 20 Min