Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Versteckte Früchte
45 min
Windbeutel mit Erbsenmousse
4h
Menü: Karotten-Ingwer-Suppe; Gefüllte Gans mit Rotkraut und Schwarzwälderkirsch-Dessert
5h 30min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1 godz. 30 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Menü: Steinbutt-Gemüse-Päckchen mit Kartoffeln und Vanilleeis mit Beeren-Sauce
1h 15min
Vitello tonnato
25h 30min
Turrón
2h 30min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 Std. 30 Min
Vitello tonnato sous-vide
4h 30min
Schneenockerl mit Vanilleschaum
1 godz. 45 min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 Std.