Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauchsuppe mit Rohschinken-Chips
40 min
Fruchtig würziges Salatdressing
10min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Beurre Blanc (Butter-Weißwein-Sauce) zu Fisch
35min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Forellen-Erbsen-Terrine
7u. 45min
Putenbrust sous-vide mit Kräutern und Paprikasauce
3h 45min
Wildschwein-Ravioli mit Specksauce
1h 45min
Schoko-Kuchen im Rexglas (glutenfrei)
1h 10min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Spargeln mit Quark-Tartarsauce
50min
Grüne Pfeffersauce
20min