
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 545 kcal / 2280 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wolfsbarsch mit Bouillon-Gemüse
3hod. 30min
Kalbsfilet mit Kräuterkruste und Selleriecreme
1hod. 45min
Lachsforelle sous-vide mit Gemüse
1hod. 30min
Rindswangerl sous-vide, Parmesan-Erdäpfelpüree und Spinat
16hod. 45min
Brandteigtorte mit Vanillecreme und frischen Beeren
2hod. 10min
Menü: Petersiliencremesuppe, Gemüse-Lachs-Päckchen & Crème Brûlée
55min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13hod. 10min
Suppe mit Olivenöl, Knoblauch und Mandeln
5min
Lammfilets im Bärlauchbiskuit
1hod.
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1hod. 25min
Ossobuco sous-vide
13hod.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min