Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Kalbsbries
- 850 g Wasser, davon 250 g kalt, und mehr zum Abschrecken
- 750 g Essig
- Eiswürfel zum Abschrecken
- 300 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2-3 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 - 2 Prisen Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Weißwein, trocken
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panna Cotta mit Pfirsich
3h 15min
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 godz. 15 min
Karibische Fischspieße mit Gemüsecurry
2 Std.
Quittengelee mit Orangenblütenwasser
5 godz. 50 min
Fischsuppe
1h 40min
Supplì alla romana
4 Std. 15 Min
Lammkeule mit gerösteten Erdäpfeln, Gemüse und Minzsauce
2h 30min
Entenbrust à l’orange mit Orangenzabaglione
2h 20min
Würzig-fruchtiges Lammgulasch mit Kumquats
1 godz. 5 min
Gedämpfter Kabeljau auf Gewürz-Erdäpfelsud
35min
Fisch auf Paprika-Couscous
40min
Wolfsbarschröllchen mit Orangensauce
1 Std.