Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Maccheroni
- 250 g di acqua
- 500 g di semola rimacinata di grano duro
- ½ cucchiaino di sale
Ragù calabrese
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccolo
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 150 g di carne di manzo, taglio muscolo a tocchetti (2 cm)
- 150 g di carne di maiale magra, a tocchetti (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 700 g di passata di pomodoro
- 80 g di concentrato di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino raso di zucchero
- 150 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm)
Terminare la preparazione
- pecorino o Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3048 kJ / 728 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 74.5 g
- Tuk
- 31.1 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1663.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1h
Calzoni fritti napoletani
2hod. 30min
Tagliatelle ai funghi
1h
Pasta con crema di fave e salmone
35min
Falsomagro alla siciliana
3h 30min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50 Min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 Min
Cullurielli cosentini
4 Std. 30 Min
Ragù alla barese
4hod.
Strascinati al ragù di carne
2 Std. 40 Min
Pasta fresca tipo Trofie
30min