
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 13 g di scorza di arancia (senza la parte bianca) (vedere varianti)
- 3 g di zucchero (1 cucchiaino raso)
- 3 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben asciutta
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 280 g di acqua tiepida
Salsa di pomodoro e terminare la preparazione
- 50 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di pomodoro in scatola
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 - 10 foglie di basilico fresche lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 867.5 kcal / 3629.8 kJ
- Protein
- 32.9 g
- Tuk
- 35.8 g
- Sacharidy
- 110.6 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Sodík
- 1305.5 mg
Alternativní recepty
Ravioli ai funghi porcini
3h
Papassini sardi
8h 45min
Pasta fresca senza uova
1h 35min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Ravioli burro e salvia
2h
Torta Diplomatica
3h
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Zeppole sarde
3h
Cannelloni di carne
2h
Ravioli lucani
1h
Ravioli ricotta e spinaci
10h