Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 13 g di scorza di arancia (senza la parte bianca) (vedere varianti)
- 3 g di zucchero (1 cucchiaino raso)
- 3 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di ricotta di pecora fresca, ben asciutta
- 1 pizzico di sale
- 1 tuorlo
Pasta
- 250 g di farina tipo 00
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 250 g di semola rimacinata di grano duro
- 280 g di acqua tiepida
Salsa di pomodoro e terminare la preparazione
- 50 g di pecorino sardo a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di polpa di pomodoro in scatola
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cucchiaino di sale
- 5 - 10 foglie di basilico fresche, lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3629.8 kJ / 867.5 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 110.6 g
- Tuk
- 35.8 g
- Nasycený tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 1305.5 mg
Alternativní recepty
Pastina con pollo e pesto
35min
Ravioli tricolore
1h 45min
Chiacchiere
1h 35min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Limoni di frolla ripieni
1h 30min
Ravioli dolci fritti
1h
Fave al guanciale
35min
Baklava (vegan)
2 Std. 40 Min
Ravioli lucani
1h
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Pasta fresca tipo Trofie
30min
Ciambelle di Carnevale
4h 5 min