Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1550 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 3 patate, pelate e a fettine sottili
- 300 g di formaggio primo sale a pezzi
- 300 g di salsiccia fresca senza il budello, a pezzi
- ½ cipolla bianca a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4587 kJ / 1096 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 123.8 g
- Tuk
- 47.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Cuddure con le uova
2h
Mafalde siciliane
2h 15min
Parmigiana di patate
2h
Falsomagro alla siciliana
3 Std. 30 Min
Granita al pistacchio
6h 30min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Rame di Napoli
3 Std.
Pane siciliano
2h 45min
Panelle
1 Std. 25 Min
Rosticceria siciliana
2h
Brioches siciliane
3h 15min
Pizza napoletana
9h