Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1550 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina di semola
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 3 patate, pelate e a fettine sottili
- 300 g di formaggio primo sale a pezzi
- 300 g di salsiccia fresca senza il budello, a pezzi
- ½ cipolla bianca a listarelle
- 10 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4587 kJ / 1096 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 123.8 g
- Tuk
- 47.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
Alternativní recepty
Risotto funghi e spinaci
55min
Mafalde siciliane
2 godz. 15 min
Pane al semolino
4 godz.
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3h
Cuddure con le uova
2 godz.
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
1 Std. 20 Min
Rame di Napoli
3h
Lasagne al pesto di pistacchi
1h 40 min
Rosticceria siciliana
2 godz.
Granita al cioccolato e ciliegie
10h 30 min
Brioches siciliane
3h 15min
Brioche col tuppo
3h 30min