Kompatibilní verze
Zerpflücktes Hähnchen in Tomatensauce (Tinga de pollo)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
200
g Panela-Käse (mexikanischer Frischkäse), in Stücken
nebo 200 g Feta, in Stücken - 300 g Zwiebeln, halbiert
- 500 g Tomaten, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 2 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 1000 g Hähnchenfleisch, ohne Haut, in Stücken (3-4 cm)
-
30
g Piloncillo (unraffinierter mexikanischer Zuckerrübenzucker) (siehe Tipp)
nebo 30 g brauner Zucker -
20 - 30
g Chipotle-Chili, aus der Dose (siehe Tipp)
nebo 1 Chilischote, frisch, entkernt, fein gehackt - 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 18 mexikanische Tostadas
- 250 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2417 kJ / 576 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pad Thai mit Poulet
20 Min
Burrito
45min
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Schnelles Thai-Hühnchencurry
40min
Lasagne
2h
Salmorejo
10 min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 Std. 45 Min
Trutenburger
1h 25 min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1h 40 min
Crevetten Sweet and Sour
40min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2h
Pasta mit Poulet, Champignons und grünen Bohnen
40min