
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Basilikumpesto
- 60 g Mandelstifte
- Wasser, lauwarm
- 200 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 60 g Thai Basilikumblätter, frisch
- 170 g Olivenöl
- ½ TL Salz
Risoni mit Steinpilzen und Lachs mit Pesto und Cherrytomaten
- 1 Zitrone
- 15 g Steinpilze, getrocknet
- 3 Zweigchen Thymian, frisch, Blättchen und Stängel
- ¾ TL Salz
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- 110 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl, und etwas mehr zum Würzen
- 600 g Lachsfilet, frisch, mit Haut, (Sushiqualität, min. 2,5 cm dick)
- 230 g Risoni
- 80 g Weisswein
-
450
g Wasser
nebo 450 g Gemüsefond - 170 g Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- 4 Zweige Cherry-Tomaten
- 60 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4106 kJ / 981 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 57 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 2326 mg
Alternativní recepty
Apfel-Lebkuchenmännchen
1hod. 5min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1hod.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Rindfleisch-Pie mit Bier
1hod. 40min
Risotto
30min
Gefrorener Erdbeer-Daiquiri
10min
Mister Tomate
1hod.
Frittata aus dem Egg poacher
35min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1hod. 45min
Tom-Yum-Suppe mit Meeresfrüchten
Žádné hodnocení
Trenette mit Pesto
45min
Steinpilzrisotto mit Brie
35min