Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Pouletbrustfilets, in Stücken (2 cm)
- 100 g Naturjoghurt
- 150 g Tikka-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- pflanzliches Öl zum Einfetten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1219 kJ / 291 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce
40min
Butter Chicken
50 Min
Ghee
20 Min
Garam Masala (Gewürzmischung)
10min
Tikka-Paste
1h
Scharfes Ingwer-Poulet
45min
Chicken Teriyaki
45min
Pouletspiesse mit Erdnuss-Satay-Sauce
2 godz.
Riz Casimir (8 Portionen)
1h
Panang-Curry
45min
Schnelles Indian Butter Chicken
45min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40min