Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 380 g Wasser
- 2 EL Sojasauce
- ½ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Silberzwiebeln (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 200 g braune Champignons, je nach Größe geviertelt oder halbiert
- 600 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 1 geh. EL Speisestärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 16 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossobuco
3 Std. 40 Min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 min
Rinder-Paprika-Geschnetzeltes mit Tortiglioni
45 Min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5 godz. 20 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1j 20 menit
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1h 10 min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1j 30 menit
Kalbfleisch-Stifado
5h 35 min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1 godz. 5 min
Hähnchen provençale mit Reis und Pfirsichen
1j
Geschmortes Kalbsragout
2j 10 menit
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1j 20 menit