Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln

Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln

3.8 60 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 Portionen

Suroviny

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rindergulasch in Würfeln (3 cm), trocken getupft
    700 g
  • Wasser
    380 g
  • Sojasauce
    2 EL
  • Salz
    ½ - 1 TL
  • Pfeffer
    ½ - ¾ TL
  • Majoran, getrocknet
    1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Silberzwiebeln (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
    1 Glas
  • braune Champignons je nach Größe geviertelt oder halbiert
    200 g
  • Gnocchi aus dem Kühlregal
    600 g
  • Speisestärke
    1 geh. EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 44 g
Kalorie 263 kJ / 541 kcal
Tuk 16 g
Sacharidy 54 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...