
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 110 g água
- 10 g azeite
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 300 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal
- 1 ovo
Recheio
- 150 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 1 ovo
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 500 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso cortada em cubos pequenos
- ½ c. chá de canela em pó
- 50 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de alecrim seco
- 250 g espinafres descongelados bem escorridos
Montagem
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Água q.b. p/ pincelar
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 474.9 kcal / 1986.9 kJ
- Protein
- 23.5 g
- Tuk
- 27.9 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 862.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lombinho à coreana com salada de arroz
40 min
Tisana fria de toranja e rosmaninho
1 h 25 min
Hambúrgueres bahn mi em pão a vapor com pickles de cenoura
1 h 20 min
Limonada unicórnio
6 h 15 min
Iogurte de frutos vermelhos
12 h 15 min
Gelado de cookies
9 h
Pickles de rabanetes
168 h
Iogurte líquido de framboesa
13 h
Iogurte líquido com aveia e maçã
12 h 30 min
Penne com cogumelos e curgete
45 min
Ice tea de pêssego e hortelã
30 min
Sushi nigiri
1 h