Zařízení & příslušenství
蕃茄豆腐雞肉蓋飯
Příprava 10min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
蕃茄豆腐雞肉
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
雞胸肉 切丁(約2公分)250 克
-
牛番茄 切丁(約2公分)150 克
-
板豆腐 切丁(約1公分)100 克
-
番茄醬25 克
-
醬油膏30 克
-
味醂10 克
-
蔥 切段(約1公分)15 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米200 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
798.6 mg
Protein
43.6 g
Kalorie
2883.9 kJ /
679.1 kcal
Tuk
12.6 g
Nasycený tuk
87.5 g
Sacharidy
95.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
下班輕鬆煮
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan