蕃茄豆腐雞肉蓋飯
TM5 TM6

蕃茄豆腐雞肉蓋飯

4.0 (24 hodnocení)

Suroviny

蕃茄豆腐雞肉

  • 15 克 蒜頭
  • 15 克 油
  • 250 克 雞胸肉 ,切丁(約2公分)
  • 150 克 牛蕃茄 ,切丁(約2公分)
  • 100 克 板豆腐 ,切丁(約1公分)
  • 25 克 蕃茄醬
  • 30 克 醬油膏
  • 10 克 味醂
  • 15 克 蔥 ,切段(約1公分)

蒸煮

  • 1200 克 水
  • 200 克 白米

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2883.9 kJ / 679.1 kcal
Protein
43.6 g
Sacharidy
95.5 g
Tuk
12.6 g
Nasycený tuk
87.5 g
Sodík
798.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty