Kompatibilní verze
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 carota intera
- 100 g di piselli surgelati
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 500 g di acqua
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 100 g di salsiccia fresca, spellata e a pezzi
- 100 g di pancetta affumicata a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 700 g di lonza di maiale in un'unica fetta alta 1 cm circa
- 100 g di brodo di carne caldo
- 70 g di salsa di soia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435 kJ / 343 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 5.1 g
- Tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Stufato di agnello
2 Std.
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Anguille in umido
40 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Arrosto di spalla di agnello
3h
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1 Std. 30 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min