Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di cozze fresche pulite
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico, lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ peperoncino piccante rosso, senza semi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro
- 15 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 3799 kJ / 908 kcal
- Protein
- 58.1 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Tuk
- 47.3 g
- Vláknina
- 6.6 g
Alternativní recepty
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45 min
Melanzane ripiene
1 godz. 30 min
Cozze alla Medoc
50min
Salsiccia e cardoncelli
55min
Pepata di cozze
55min
Cozze ripiene
1 godz. 30 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Lampascioni e patate
1 godz. 15 min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min
Calamari cipolle e patate
50min
Pitta rustica salentina
1h 40 min