
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di cozze fresche pulite
- 70 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 3 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ peperoncino piccante rosso senza semi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro
- 15 g di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 908 kcal / 3799 kJ
- Protein
- 58.1 g
- Tuk
- 47.3 g
- Sacharidy
- 66.8 g
- Vláknina
- 6.6 g
Alternativní recepty
Tempura di verdure
25min
Astice in bella vista
1hod. 15min
Tagliatelle ai funghi
1hod.
Cozze ripiene
1hod. 30min
Zuccottini di melanzane
45min
Lasagne al profumo di mare
1hod. 35min
Mitili ripieni alla ligure
1hod. 50min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1hod. 20min
Peoci gratinati
1hod.
Melanzane ripiene
1hod. 30min
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
45min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1hod.