Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tagliatelle bianche
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 2 uova
- 5 g di olio extravergine di oliva
Tagliatelle agli spinaci
- 100 g di farina tipo 00
- 100 g di semola rimacinata di grano duro
- 40 g di spinaci baby freschi cotti (80 g crudi)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 5 g di olio extravergine di oliva
Ragù di agnello
- 40 g di scalogno a pezzi
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di sedano a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di agnello magra a cubetti (2x2 cm)
- 1 foglia di alloro secca
- 100 g di vino bianco
- 70 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3167 kJ / 757 kcal
- Protein
- 45.3 g
- Sacharidy
- 82.5 g
- Tuk
- 27.3 g
- Vláknina
- 4.6 g
Alternativní recepty
Ravioli con ripieno di carne
1 godz. 40 min
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1 Std. 5 Min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Pasta all'uovo
1h
Ravioli asparagi e bottarga
45 Min
Farfalle all'uovo
1h
Pasta fresca integrale all'uovo
1 godz. 40 min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Ravioli al radicchio
1 Std. 10 Min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1 Std. 10 Min