Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 40 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di tranci di pesce spada a cubetti (2x2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Pasta all'uovo
- farina tipo 00 q.b.
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Sugo di pomodorini
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodori datterino a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 204.9 kJ / 489.1 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 18.6 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 72.5 mg
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Turbanti di spigola e arancio
1h
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50 min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50 min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Cuori di arancia ripieni di gamberoni
2h 30 min
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1h
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20 min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min