Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpetti affogati
45 Min
Scrigno di cappelletti
2 Std.
Baccalà gratinato con patate, uova e peperoni
1 Std.
Wraps di lattuga con pollo
1 Std.
Cozze allo zafferano
55min
Polpetti all'inferno
40 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Caramelle salate ai porcini, speck e provola
1 Std.
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Rombi di polenta fritta con salsa dip al pomodoro
1h 15min
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Mousse di salmone su tartine di segale
15 Min