Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- 30 g di scalogno a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate
- 100 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pangrattato q.b.
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1184 kJ / 283 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 25.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne al profumo di mare
1h 35min
Gamberi in salsa cocktail
10min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Arancini ai frutti di mare
2h
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Polpo su farinata di ceci
5h
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3 Std. 30 Min
Baccalà fritto con salsa BBQ (di Sebastiano Rovida)
5h 30min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Pizzette fritte
1h 55 min