Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2778 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rigatoni affumicati
25 min
Melanzane alla siciliana
1 Std. 15 Min
Lasagne alla parmigiana
3 godz. 25 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1j 30 menit
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Lasagne all'amatriciana
2j
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1 godz. 35 min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2j 5 menit
Paccheri con ragù di salsiccia e frutta secca
1 Std. 40 Min
Pasta gratinata
50 menit
Pasta al forno classica
1j 30 menit