Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di scamorza fresca, a pezzi (2-3 cm)
- 4 uova sode a metà
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 500 g di pasta all'uovo secca, tipo tagliatelle, secche o fresche
- 100 g di burro fuso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2778 kJ / 667 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Panzerotti romani
1 Std. 10 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1 Std. 15 Min
Torta di pane salata
55min
Gnocchi alle ortiche
1 Std. 10 Min
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Paccheri filanti al gratin
1 Std. 35 Min
Pasta al forno con seitan e carciofi
1 Std. 10 Min
Pasta gratinata
50min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.