
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 300 g di vino rosso
- 100 g di aceto di vino rosso
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 3 rametti di timo fresco
- 4 chiodi di garofano
- 5 grani di pepe nero
- 1000 g di carne di cinghiale a bocconcini (senza le parti grasse)
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 30 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- ½ cucchiaino di scorza di arancia candita
- 70 g di prugne secche denocciolate ammollate in acqua per 10 min.
- 20 g di pinoli
- 100 g di vin santo
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 583 kcal / 2439 kJ
- Protein
- 58.4 g
- Tuk
- 31.7 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Arista all'arancia
8hod. 35min
Petto d'anatra all'uva
1hod. 10min
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Trippa in bianco alla napoletana
1hod. 30min
Stufato delle stelle (alla maniera de Star Wars, L'Impero colpisce ancora)
1hod. 40min
Trippa all'empolese
1hod. 15min
Mazzancolle in crosta con salsa agrodolce
40min
Cinghiale ai frutti di bosco
26hod.
Agnello in umido
1hod. 20min
Spezzatino alla birra scura
13hod. 30min
Lumachine in rosso
1hod. 40min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2hod.