Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 300 g di vino rosso
- 100 g di aceto di vino rosso
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 3 rametti di timo fresco
- 4 chiodi di garofano
- 5 grani di pepe nero
- 1000 g di carne di cinghiale, a bocconcini (senza le parti grasse)
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 30 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- ½ cucchiaino di scorza di arancia candita
- 70 g di prugne secche denocciolate, ammollate in acqua per 10 min.
- 20 g di pinoli
- 100 g di vin santo
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 58.4 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Coda alla vaccinara
3 Std.
Fagioli con le cotiche
1 Std. 45 Min
Tasca di vitello ripiena
1 godz. 20 min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Marinatura per la selvaggina
20min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo alla catalana
2 Std.
Carciofi alla romana
50 min
Cinghiale in umido
1 Std. 45 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2 Std.