Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 300 g di vino rosso
- 100 g di aceto di vino rosso
- 100 g di cipolla a pezzi
- 40 g di carota a pezzi
- 50 g di gambo di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 3 rametti di timo fresco
- 4 chiodi di garofano
- 5 grani di pepe nero
- 1000 g di carne di cinghiale, a bocconcini (senza le parti grasse)
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 30 g di cioccolato fondente (70% di cacao)
- ½ cucchiaino di scorza di arancia candita
- 70 g di prugne secche denocciolate, ammollate in acqua per 10 min.
- 20 g di pinoli
- 100 g di vin santo
- 1 pizzico di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Protein
- 58.4 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 31.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa in umido
1h 10min
Agnello al vino
40min
Trippa alla parmigiana
1u. 20min
Cinghiale in umido
1u. 45min
Anguille in umido
40min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Trippa alla trasteverina
45 min
Stufato di agnello
2u.
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30 min
Tagliatelle al vino con ragù di pecora
25h 55min
Coda alla vaccinara
3h
Ravioli dolci fritti
1u.