Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Casunziei all'ampezzana
1 godz. 30 min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Farfalle all'uovo
1u.
Rigatoni alla toranese
20min
Linguine con scampi al limone
Žádné hodnocení
Pizza di pasqua dolce
3h
Scarpinasc
9h 30 min
Ciaramicola
1u.
Crescia sfogliata urbinate
1 godz. 30 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Pasta all'uovo (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Fettuccine all'abruzzese
1u.