Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 godz. 15 min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Bicchiere di polenta con ragù
1h 45min
Trippa alla trasteverina
45 min
Hosomaki
2 godz.
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 godz.
Crema spalmabile alla mortadella
15 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1hod. 5min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Penne alla Norcina
45 min