Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 14.8 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Pancetta di maiale a Cottura Lenta con noodles e salsa al miso
4 Std. 40 Min
Moretta fanese
35 Min
Pasta con fave e mazzancolle al curry
1h 10min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30 min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Mezze maniche con tonno rosso e finocchi al profumo di arancia
50min
Topo polpette
45min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Ciaramicola
1h
Uova in cocotte al tartufo
20 min
Torta al testo
1h
Crostoni alla salsiccia
15min