Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di cipolla dorata a pezzi
- 150 g di peperoni rossi a pezzi
- 150 g di peperoni verdi a pezzi
- 70 - 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 foglia di alloro secca
- 4 spicchi di aglio
- 1000 g di carne di coniglio in pezzi
- 150 g di vino bianco
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 scatola di peperone rosso in conserva (in filetti)
- 100 g di salsa di pomodoro
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1421 kJ / 340 kcal
- Protein
- 24.1 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 22.9 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Coniglio ai carciofi
1 Std. 25 Min
Calamari in umido
55 min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Stufato di agnello
2h
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45min
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min