Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di code di gambero
- 500 g di calamari freschi, puliti e a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 150 g di vino bianco secco
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze, fasolari...), spurgati
- 500 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio a tocchetti e dorato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2720 kJ / 650 kcal
- Protein
- 54.7 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 26.8 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Calamari in umido
55min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Fideuá di polpo
1h 10min
Zuppetta di crostacei
40min
Zuppa del pescatore
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Zuppa di vongole e mazzancolle
1 godz.
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Pappardelle al ragù di agnello
1 godz.
Brodetto ricco con crostoni
1 godz.
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min