
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di code di gambero
- 500 g di calamari freschi puliti e a pezzi
- 400 g di pomodori ciliegino a metà
- 150 g di vino bianco secco
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (vongole, cozze, fasolari...), spurgati
- 500 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 1 cucchiaino di sale
- 6 fette di pane casereccio a tocchetti e dorato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 650 kcal / 2720 kJ
- Protein
- 54.7 g
- Tuk
- 26.8 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
Alternativní recepty
Brodetto romagnolo
50min
Linguine ai gamberoni
30min
Astice in bella vista
1h 15min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Zuppa di pesce misto
40min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Scampi alla busara
35min
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Brodetto ricco con crostoni
1h
Cacciucco
1h 20min
Calamari in umido
55min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min