Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Champagne en pompelmoes sorbet
Žádné hodnocení
Vegan pudding
15min
Tunesische Chorba
45min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Pompoen vingers
1h 30min
Chai-theepoeder
15min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 menit
Paashaas macarons
Žádné hodnocení