Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gele smoothie bowl
2 godz. 20 min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Aardbeien- en chocoladetaart
3小时
Rosbiefrolletjes met mozzarella en tomatenvulling
2h 30min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 Std. 30 Min
Sous-vide teriyaki zalm
1h 20min
Sous-vide asperges en gepocheerde eieren
Žádné hodnocení
Mai tai
10min
Piña Colada sorbet
30min
Geklopt eiwit
5min