Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 100 g boter, diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem, en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water, koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges, in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 610 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Brak ocen
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Zeevruchtennat met champagne
Brak ocen
Zeevruchtenrijst
Brak ocen
Kip-miso stoofpot
1 Std. 45 Min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3 Std. 50 Min
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Gegratineerde coquilles
25 min