
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 100 g boter diepgevroren, in stukken
- 100 g bloem en meer om het deeg te bewerken
- 45 g water koud
- 1 snuifje zout
- 20 g melk
- 1 el sesamzaad
Vulling
- 8 groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig
- 500 g water
- ½ sjalot
- 20 g extra vergine olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
Afwerking
- 30 g mosterd
- 8 sneetjes gedroogde ham (prosciutto)
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 146 kcal / 610 kJ
- Protein
- 3.7 g
- Tuk
- 10.7 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Vegan feta in olie met kruiden
Žádné hodnocení
Mayonaise zonder ei
10min
Mayonaise
5min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Halloween quiche
2hod.
Vijgenmosterd
25min
Sous-vide miso aubergine
2hod. 45min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Sapje van rucola en waterkers
Žádné hodnocení