Zařízení & příslušenství
Asperges en prosciutto cannoli
Příprava 15min.
Celkový 55min.
12 stuks
Suroviny
Deeg
-
boter diepgevroren, in stukken100 g
-
bloem en meer om het deeg te bewerken100 g
-
water koud45 g
-
zout1 snuifje
-
melk20 g
-
sesamzaad1 el
Vulling
-
groene asperges in de lengte gehalveerd indien nodig8
-
water500 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie20 g
-
zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Afwerking
-
mosterd30 g
-
gedroogde ham (prosciutto)8 sneetjes
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 stuk
Protein
3.7 g
Kalorie
610 kJ /
146 kcal
Tuk
10.7 g
Vláknina
0.7 g
Sacharidy
8.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Asperge
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min.
Marshmallows
2hod. 30min.
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2hod. 40min.
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min.
Bloemkool korma
2hod. 20min.
Champignon- en chocolademuffins
1hod.
Gebakken aardappelpuree monsters
Žádné hodnocení
Heerlijke herfstdressing
Žádné hodnocení
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1hod. 15min.
Romige Feta Dip
Žádné hodnocení
Traditionele vruchtenjam
55min.
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min.