Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 200 g de polenta précuite
- sel
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de cèpes frais surgelés
- poivre moulu
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1518 kJ / 361 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1u. 10min
Polenta au gorgonzola
25 min.
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Polenta aux olives
45 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min