Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g d'eau
- 200 g de polenta précuite
- sel
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de cèpes frais surgelés
- poivre moulu
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 4 œufs
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1518 kJ / 361 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 16 g
Alternativní recepty
Veau bolognaise et polenta
35 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Polenta aux olives
45 Min
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Risotto d'orge aux asperges, mascarpone et parmesan
50 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min
Polenta aux champignons et saint-jacques
20 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Polenta aux olives et tomates confites
45 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min