
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 aubergines
- 150 g de mie de pain coupée en morceaux
- 200 g lait froid
- 300 g de fromages corses, type tomme, brebis..., coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 feuilles de basilic frais
- 3 œufs
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 337.5 kcal / 1407 kJ
- Protein
- 17.9 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 633 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin d'aubergines et de tomates
2hod. 30min
Aubergines farcies aux chipolatas
1hod. 10min
Gratin d'aubergines à l'italienne
1hod. 20min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1hod. 20min
Pissaladière
2hod. 10min
Involtini d'aubergine à la tomate
1hod. 10min
Gratin d'aubergine au parmesan
1hod. 30min
Parmigiana d'aubergine
1hod. 30min
Cannelloni aux blettes
1hod. 5min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1hod. 30min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2hod.