Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 aubergines
- 150 g de mie de pain, coupée en morceaux
- 200 g lait froid
- 300 g de fromages corses, type tomme, brebis..., coupés en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 15 feuilles de basilic frais
- 3 œufs
- 20 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1407 kJ / 337.5 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 18.1 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 7.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin d'aubergine
1hod. 5min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Cannelloni d'aubergine à la tomate
1 Std. 20 Min
Fiadone au citron
50min
Cannelloni aux blettes
1hod. 5min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1 godz.
Gratin d'aubergine au parmesan
1 godz. 30 min
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Parmigiana d'aubergine
1 godz. 30 min
Salade polenta, avocat et pousses d'épinard
1h 45min
Gratin d'aubergines et de tomates
2 godz. 30 min