Butternut à la cannelle, œuf mollet

Butternut à la cannelle, œuf mollet

3.9 90 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 500 g de courge butternut épluchée en fines tranches
  • 1 c. à soupe de cannelle en poudre
  • sel
  • poivre moulu
  • 4 œufs
  • 40 g de canneberges déshydratées
  • 300 g de pommes acidulées en fines tranches
  • 100 g de roquette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 465 kJ / 111 kcal
Tuk 5 g
Sacharidy 16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...