Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 rodajas de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de patatas chascadas
- 400 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 6 hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar el Varoma)
- 40 g de dientes de ajo fileteados
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 375 kcal
- Protein
- 25.79 g
- Sacharidy
- 24.16 g
- Tuk
- 19.43 g
- Vláknina
- 3.01 g
Alternativní recepty
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao en salsa verde
30 min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Merluza con patatas
40 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Caballa con pisto de calabacín
30 min
Merluza al vapor de almejas
30 min
Merluza a la koskera
45 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min