
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 rodajas de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de patatas chascadas
- 400 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 6 hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar el Varoma)
- 40 g de dientes de ajo fileteados
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 375 kcal / 1566 kJ
- Protein
- 25.79 g
- Tuk
- 19.43 g
- Sacharidy
- 24.16 g
- Vláknina
- 3.01 g
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Lubinas de ración en papillote para dos
30min
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1hod.
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Merluza con patatas
40min