Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 rodajas de merluza
- 1 ½ cucharadita de sal
- 800 g de patatas chascadas
- 400 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 6 hojas de perejil fresco
- 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar el Varoma)
- 40 g de dientes de ajo fileteados
- 2 cucharadas de pimentón dulce
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1566 kJ / 375 kcal
- Protein
- 25.79 g
- Sacharidy
- 24.16 g
- Tuk
- 19.43 g
- Vláknina
- 3.01 g
Alternativní recepty
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 min
Bacalao con langostinos
1h
Marmitako para dos
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Merluza con patatas y salsa de tomate para dos
35 Min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Merluza con patatas
40min
Bacalao en salsa verde
30min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min