Merluza a la gallega

Merluza a la gallega

4.6 407 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 raciones

Suroviny

  • 6 rodajas de merluza
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 800 g de patatas chascadas
  • 400 g de agua
  • 1 hoja de laurel seca
  • 200 g de cebolla cortada en juliana
  • 6 hojas de perejil fresco
  • 100 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para pincelar el Varoma)
  • 40 g de dientes de ajo fileteados
  • 2 cucharadas de pimentón dulce

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 25.79 g
Kalorie 1566 kJ / 375 kcal
Tuk 19.43 g
Vláknina 3.01 g
Sacharidy 24.16 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...