Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 100 g de salsa de tomate
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 50 g de brandy
- 1000 g de anillas de calamar
- 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 punta de cuchillo de tinta de calamar
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 942 kJ / 225 kcal
- Protein
- 24.34 g
- Sacharidy
- 6.94 g
- Tuk
- 11.14 g
- Vláknina
- 1.27 g
Alternativní recepty
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Albóndigas de bacalao con reducción de Pedro Ximénez
55 min
Calamares en escabeche rojo
55 min
Chipirones rellenos
1 Std. 10 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Calamares encebollados
1h
Fumet de pescado y gambas
20 min
Chipirones a la marinera
25 min
Calamares a la mallorquina
1h
Fabes con almejas
30 min
Rape en salsa americana
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40 Min