Magrets de pato con peras

Magrets de pato con peras

4.6 8 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • magrets de pato (350-380 g c/u) abiertos en un filete fino
    2
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 pellizco
  • peras cortadas en láminas finas (5 mm)
    2
  • de orejones de albaricoque
    150 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de cebolleta tierna cortada en rodajas
    50 g
  • de vino de Jerez seco
    50 g
  • de caramelo líquido
    30 g
  • pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
    1
  • de canela molida
    1 pellizco
  • de zumo de naranja
    300 g
  • de vinagre
    1 cucharada

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 529 kcal / 2210 kJ
Protein 19.1 g
Tuk 40.25 g
Sacharidy 22.1 g
Vláknina 4.55 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...