
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 magrets de pato (350-380 g c/u) abiertos en un filete fino
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 peras cortadas en láminas finas (5 mm)
- 150 g de orejones de albaricoque
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolleta tierna cortada en rodajas
- 50 g de vino de Jerez seco
- 30 g de caramelo líquido
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 1 pellizco de canela molida
- 300 g de zumo de naranja
- 1 cucharada de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 529 kcal / 2210 kJ
- Protein
- 19.1 g
- Tuk
- 40.25 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Vláknina
- 4.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magret de pato con salsa de soja y mirin
30min
Cava (Gazpacho de manzana)
9hod. 10min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1hod. 20min
Tartar de bacalao y sandia
40min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30min
Magret de pato con salsa de cerezas
45min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25hod.
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2hod. 15min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40min
Rape alangostado en salpicón con vinagreta de cítricos
1hod.
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30min
Crema de boletus
1hod. 35min