Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 magrets de pato (350-380 g c/u) abiertos en un filete fino
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 peras cortadas en láminas finas (5 mm)
- 150 g de orejones de albaricoque
- 20 g de aceite de oliva
- 50 g de cebolleta tierna cortada en rodajas
- 50 g de vino de Jerez seco
- 30 g de caramelo líquido
- 1 pastilla de caldo de ave (para 0.5 l)
- 1 pellizco de canela molida
- 300 g de zumo de naranja
- 1 cucharada de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2210 kJ / 529 kcal
- Protein
- 19.1 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 40.25 g
- Vláknina
- 4.55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Magret de pato con salsa de granada
45 min
Parmentier de batata y pato confitado
50 min
Cabrito lechal a la miel con batatas y puré de coliflor
1 godz.
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 Std. 10 Min
Conejo con romesco y piñones
55 min
Chupitos de emulsión de escalivada con cocochas
50 min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 godz. 20 min
Rape al oporto
50 min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Conejo con ciruelas
45 min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min