Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zumo de granada
- 550 g de granos de granada (3-4 granadas)
Sirope de granada
- 70 g de azúcar
Magret de pato
- 2 magrets de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de granada
- 15 g de mantequilla
- 20 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- ½ cucharadita de canela molida
-
½
pastilla de caldo de ave
nebo ½ cucharadita de sal - 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
Presentación
- 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
- 50 g de granos de granada (3-4 granadas)
- 1 paquete de brotes de remolacha
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1419 kJ / 340 kcal
- Protein
- 28.56 g
- Sacharidy
- 32.03 g
- Tuk
- 10.69 g
- Vláknina
- 5.72 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steak tartare
30 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20 min
Morucha de Salamanca con setas y crema de boletus
1 Std.
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 Std. 10 Min
Entrecot con costra de café y patatas chafadas
1 Std. 10 Min
Bacalao confitado con alioli de ajo negro
30 min
Cordero guisado con uvas blancas
1 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 Std. 20 Min
Magret de pato en papillote con salsa de naranja (Magret de canard en papillote, sauce à l'orange)
2 Std. 15 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Magret de pato con salsa de cerezas
45 Min