Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Zumo de granada
- 550 g de granos de granada (3-4 granadas)
Sirope de granada
- 70 g de azúcar
Magret de pato
- 2 magrets de pato
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
Salsa de granada
- 15 g de mantequilla
- 20 g de vinagre de jerez
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de granos de pimienta negra
- ½ cucharadita de canela molida
-
½
pastilla de caldo de ave
nebo ½ cucharadita de sal - 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
Presentación
- 3 puerros (aprox. 200 g) cortados en rodajas diagonales
- 50 g de granos de granada (3-4 granadas)
- 1 paquete de brotes de remolacha
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1419 kJ / 340 kcal
- Protein
- 28.56 g
- Sacharidy
- 32.03 g
- Tuk
- 10.69 g
- Vláknina
- 5.72 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Magrets de pato con salsa de naranja y jengibre, puré de patata y judías verdes
1 godz. 10 min
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4h 45min
Magrets de pato con peras
1h
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla
1 godz. 20 min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 min
Foie gras (al vacío)
72h
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25h
Bacalao encebollado con judías verdes crujientes
40 min
Curry indio de rape
30 min
Crema de boletus
1h 35 min.