Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ñoras (sin semillas)
- 1 diente de ajo
- 15 g de almendras tostadas sin sal
- 1 - 2 cucharadas de picatostes
- 125 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 300 g de cebolletas en cuartos
- 1 tallo de apio en trozos (aprox. 50 g)
- 1 escarola lavada, en trozos
- 40 g de aceitunas negras sin hueso
- 150 g de atún en aceite, desmenuzado
- 150 g de lomos de bacalao desalado, en tiras finas
- 16 filetes de anchoa en aceite
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1425.2 kJ / 341 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 6.1 g
- Tuk
- 28.1 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Timbal de escalivada con patatas (Cataluña)
1 godz.
Coca de vidre con almendra
2 godz.
Coca de vidre con almendra
2 godz. 15 min
Trinxat de col
1 godz. 15 min
Coca de llardons d'Olot
1 godz. 30 min
Zarzuela de pescados y mariscos
1 godz.
Albóndigas con sepia
1h 20min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Escudella i carn d'olla
1 godz. 30 min
Coca de recapte (Cataluña)
1 godz. 15 min
Coca de Llavaneres
1 godz.
Panellets
10h 30min