Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Sojasauce
- 50 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 500 g Geflügelfond
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- ½ - 1 TL Sambal Oelek, nach Geschmack
- 80 g weiße Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Glasnudeln, in Stücken (5 cm)
- 20 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1h
Pekingsuppe
45min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1u. 35min
Scharfe-Hühnersuppe
1j 15 menit
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 menit
Garnelen-Eintopf
45min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1j 15 menit
Coq au vin
2h
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50min