Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Sojasauce
- 50 g Porree, in Stücken (2 cm)
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 50 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 100 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 500 g Geflügelfond
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Einweichen
- ½ - 1 TL Sambal Oelek, nach Geschmack
- 80 g weiße Champignons, frisch, in Scheiben (5 mm)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Glasnudeln, in Stücken (5 cm)
- 20 g Limettensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1520 kJ / 363 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dicke-Bohnen-Chorizo-Eintopf
50 min
Scharfe-Hühnersuppe
1h 15min
Frühstückssuppe mit gedämpftem Huhn
30 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Szechuan-Pfeffer-Pulver (花椒粉)
15 Min
Gemüse-Hühnersuppe asiatische Art
1h 15min
Kokossuppe Tom Kha Gai
35 min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1h
Pekingsuppe
45 min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 min
Glasnudel-Hackfleisch-Bowl
35 min