Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 150 g Griechischer Joghurt (10% Fett)
- ½ Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 1 ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Katenschinkenwürfel
- 150 g Chorizo, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 1 TL Rapsöl
- 200 g Wasser
- 500 g passierte Tomaten
- 250 g Kartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- 150 g Möhren, in Scheiben (5 mm)
- 100 g gelbe Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 1 TL Bohnenkraut
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Dicke Bohnen, (Abtropfgew. 420 g), abgetropft
- 20 g Rotweinessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1931 kJ / 461 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Deftiger Krauttopf mit Mettwurst
2sa
Weiße-Bohnen-Eintopf mit Fenchel und Salsiccia
55 λεπτ.
Spanischer Bohnentopf
1ωρ. 10 λεπτ.
Sauerkraut-Eintopf
40 λεπτ.
Chorizo-Eintopf mit Gemüse, Kichererbsen und Pasta
35min
Baked Beans (4 Fäuste für ein Halleluja)
15min
Dreierlei Linsensüppchen
50 λεπτ.
Süßkartoffel-Chorizo-Eintopf
40 λεπτ.
Bihunsuppe
45 λεπτ.
Westfälische Erbsensuppe
4hod.
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 λεπτ.