Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
chalota
nebo ½ diente de ajo - 30 g de dados de beicon ahumado
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para servir)
- 600 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 750 g de caldo de pollo
- 200 g de pasta seca (p. ej. tiburones)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- aceite de oliva para regar
- 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 13.85 g
- Sacharidy
- 40.17 g
- Tuk
- 13.15 g
- Vláknina
- 6.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Fideos con verduras
30min
Lentejas con arroz
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Garbanzos con arroz
35min
Guiso de garbanzos con verduras y chorizo
45min
Fideuá con carne
30min
Papas, judías y fideos
30min
Caracolas con champiñones y garbanzos
20 Min
Fideuá de pavo
30min
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Arroz a lo pobre
40min