Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
1
chalota
nebo ½ diente de ajo - 30 g de dados de beicon ahumado
- 1 ramita de romero fresco (solo las hojas)
- 40 g de aceite de oliva (y un poco más para servir)
- 600 g de judías blancas cocidas (en conserva), lavadas y escurridas
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 750 g de caldo de pollo
- 200 g de pasta seca (p. ej. tiburones)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- aceite de oliva para regar
- 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Protein
- 13.85 g
- Sacharidy
- 40.17 g
- Tuk
- 13.15 g
- Vláknina
- 6.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de arroz y garbanzos
30min
Guiso de judías con salchichas
25min
Cacerola de carne y arroz
1h 15min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Macarrones integrales con lentejas
30min
Papas, judías y fideos
30min
Lentejas con arroz
40min
Arroz con beicon, habas y judías verdes
40min
Arroz a lo pobre
40min
Guiso de garbanzos con verduras
45min
Garbanzos con arroz
35min
Fideuá con carne
30min