Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 80 g de cebolla en trozos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 150 g de tomate en trozos
- 50 g de aceite de oliva
-
250
g de setas frescas (limpias y en trozos)
nebo 250 g de setas congeladas (previamente descongeladas) - 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 1 pellizco de sal
-
1
ramita de romero fresco
nebo 1 cucharadita de romero seco desmenuzado - 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 morcilla de cebolla (aprox. 140 g) cortada en 6 rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1486 kJ / 355 kcal
- Protein
- 19.06 g
- Sacharidy
- 32.61 g
- Tuk
- 16.54 g
- Vláknina
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos encebollados
40min
Garbanzos a la catalana
35min
Habas de soja y arroz con tomate al curry
3 Std.
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Lentejas con calamares
2 godz. 50 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Alubias con gambas
20min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min