
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g de lentejas pardinas
- 80 g de cebolla en trozos
- 200 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos
- 150 g de tomate en trozos
- 50 g de aceite de oliva
-
250
g de setas frescas (limpias y en trozos)
nebo 250 g de setas congeladas (previamente descongeladas) - 800 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 1 pellizco de sal
-
1
ramita de romero fresco
nebo 1 cucharadita de romero seco desmenuzado - 1 pimienta de Cayena seca entera (volitelně)
- 1 morcilla de cebolla (aprox. 140 g) cortada en 6 rodajas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 355 kcal / 1486 kJ
- Protein
- 19.06 g
- Tuk
- 16.54 g
- Sacharidy
- 32.61 g
- Vláknina
- 9.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de cordero y arroz con berenjenas
50min
Fideos con alcachofas
45min
Garbanzos con fideos y mejillones
20min
Crema de judías pintas y espinacas
30min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2hod. 50min
Lentejas con calamares
2hod. 50min
Garbanzos a la catalana
35min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Garbanzos con almejas para dos
50min
Alubias con gambas
20min
Judías blancas con espinacas al azafrán
25min
Guiso de judías blancas con sepia
50min