Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 100 g di foglie di cavolo cinese a listarelle
- 100 g di polpa di granchio a listarelle
- 100 g di gamberi crudi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di pepe verde in grani in salamoia
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 0.6 g
- Tuk
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Catalogna con olive e capperi
50 min.
Carote tiepide alla salvia
35 Min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1u. 5min
Broccoli alla siciliana con olive
40 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Insalata di fagiolini
40 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1h
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min.
Asparagi alla parmigiana
50 min.
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1h