Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
Salsa al pomodoro
- 350 g di pomodori ciliegino, sbucciati e senza semi, a metà
- 1 pizzico di sale
- 4 - 5 foglie di basilico fresche + q.b.
Besciamella alla ricotta
- 250 g di latte
- 10 g di burro
- 25 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 150 g di ricotta, ben scolata dal siero
Terminare la preparazione
- 6 - 8 fogli di pane carasau
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2795 kJ / 668 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 28.9 g
- Nasycený tuk
- 15.8 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1760.5 mg
Alternativní recepty
Tarte tatin ai pomodori
50min
Insalata di finocchi e mela
20min
Crostata salata multicolore
1h
Tramezzini tricolore
5h 20min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1h 10min
Tortilla hack con semi di papavero
1 Std. 30 Min
Tart tatin con pomodori e formaggio fresco
2 Std.
Insalata di pane fritto e melone giallo
25min
Girelle alla paprika con ricotta e pomodorini
7h 30min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min