Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 637.3 kJ / 152.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Finocchi ripieni
1h
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10min
Sformatini di finocchi
1h 30min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Involtini di porri e ceci
30 Min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Tegamini fave e funghi
3 Std. 10 Min
Cipolle ripiene di verdure
1h 20 phút
Timballini di sedano con cipolle fondenti
50 Min
Contorno di peperoni, cipolle e mele
20min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1h 10min