
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 6 cipolle pelate (circa 125 g l'una)
- 250 g di polpa di zucca a cubetti (circa 2-3 cm)
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 152.3 kcal / 637.3 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 16.8 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Quiche radicchio e bietole
1hod. 15min
Insalata di ceci con pesto di salvia
1hod. 10min
Peperoni alla piemontese
55min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1hod. 5min
Fagottini di sfoglia con indivia all'aceto balsamico e gorgonzola
1hod. 5min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1hod. 30min
Torta salata di bietole
1hod.
Cavolini di Bruxelles gratinati
1hod.
Cavolo rosso stufato
45min