Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g di cavolfiori, le cimette a pezzi
- 60 g di uvetta sultanina
- 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 2 pizzichi di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per servire
- 50 g di pane raffermo
- 30 g di pomodori secchi
- 30 g di gherigli di noci
- 500 g di tranci di pesce spada in 4 fette
- 800 g di acqua
- 30 g di mandorle a lamelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2193 kJ / 542 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 30.9 g
- Vláknina
- 5.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré aromatico di zucca
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Filetti di orata con crema di peperoni
1h 40min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Zucca Kabocha ripiena di salsiccia
2h 20 min
Ponte dei sospiri
1h
Scorfano con pomodori, carote e riso
50min
Baccalà alla Veracruz
1h
Palamita in crema di finocchio
35min
Turbanti di spigola e arancio
1h