Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Carciofi all'aceto light
45 Min
Frittata con carciofi
40 Min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Tortino di cardi alla fiorentina
1h 30min
Mele cotogne al cardamomo con biscotti alle mandorle
3 Std. 30 Min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Vellutata di cardi con patate al timo
50min
Contorno di cavolo riccio al cocco
25 Min
Cavolo rosso stufato
45 Min
Cavolo rosso con semi di finocchio
40 Min
Cardi gratinati
40 Min