Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di pinoli sgusciati
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 1 mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di limone
- 1 pizzico di sale
- 500 g di acqua
- 4 cardi a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 535.5 kJ / 128 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Sacharidy
- 1.5 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Alternativní recepty
Carciofi stufati
30min
Broccoli alla siciliana con olive
40min
Tortino di carciofi, prezzemolo e menta
35min
Triglie in salsa piccante
30min
Carciofi trifolati
30min
Cardi gratinati
40min
Carciofi romani gratinati
45min
Torta salata di cardi e funghi secchi
1h 55min
Sformato di cardi
1h
Tortino di cardi alla fiorentina
1 Std. 30 Min
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
Torta alle bietole
3h